OVER G&R

G&R Chroming and Restoration is opgericht door Ger Verbruggen en vloeit voort uit het restauratiebedrijf voor oldtimers dat hij in Volkel (NL) had. Vanwege onvrede met de verkrijgbare prijs kwaliteit verhouding voor het verchromen van de onderdelen is hij in 2002 op zoek gegaan naar andere bedrijven en is zo terecht gekomen bij een bedrijf in Slowakije. Dit bedrijf wilde voor hem het verchromen doen. Het slijp en reparatiewerk bleef Ger zelf doen.

In 2004 heeft hij alle baden van een bedrijf in Nederland overgenomen en deze naar Slowakije getransporteerd. Hij heeft daar toen ook een eigen bedrijf opgezet en sindsdien worden alle werkzaamheden in eigen huis in Slowakije uitgevoerd.

In 2007 is G&R Chroming and Restoration gestopt met het restaureren van oldtimers en gespecialiseerd in het verchromen van onderdelen. Op dat moment waren er in Slowakije 7 personen in dienst van G&R Verchromen.

In 2008 ben ik, Frank van Loon, erbij gekomen voor de afdeling Verkoop. Sindsdien is G&R Chroming and Restoration ook vertegenwoordigd op toonaangevende beurzen door heel Europa.

Sinds 2009 zijn we ook online vertegenwoordigd middels een website.

Toen in 2009 de euro in Slowakije werd ingevoerd stegen de prijzen aanzienlijk maar de kwaliteit van het eindproduct is erg hoog. Dit is voor de meeste klanten belangrijker.

In 2013 is Ger overleden, sindsdien is het bedrijf in Slowakije in handen van een compagnon van Ger die vanaf dag één bij het bedrijf is betrokken. Inmiddels is het bedrijf in Slowakije gegroeid tot ongeveer 25 werknemers.

Ik verzorg de verkoop vanuit Nederland en we hebben een brede klandizie over heel Europa en zelfs enkele klanten daarbuiten.