Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

VERCHROMEN &
RESTAURATIE
VAN AUTO ONDERDELEN

Van 12 tot 15 Januari vindt U ons op de
Interclassic Maastricht stand N 2050 

Contact opnemen

ZIJN UW AUTO ONDERDELEN COMPLEET VERROEST, KROM OF ZELFS GEDEELTELIJK WEGGEROT? G&R CHROMING AND RESTORATION KAN DEZE REPAREREN EN VERCHROMEN

PRIJS & GARANTIE

Om u een richtprijs te kunnen geven kunt u het beste een gedetailleerde foto sturen van het te verchromen onderdeel. G&R Chroming and Restoration is er trots op dat zij U de beste kwaliteit chroomwerk kunnen leveren en hier een garantie van één jaar op kunnen geven.

Meer info

WAT KUNNEN WE WEL EN NIET

Bij G&R Chroming and Restoration kunnen we de meeste onderdelen voor u verchromen. Er zijn echter bepaalde werken welke we niet kunnen. Kijk op deze pagina wat we wel en wat we niet voor u kunnen verchromen.

Meer info

TE KOOP

Bij G&R Chroming and Restoration kunt u tevens terecht voor verchroomde onderdelen voor de merken Porsche en Mercedes. Kijk op deze pagina welke onderdelen we in stock hebben.

Meer info

GALERIJ

Hier vindt u verschillende projecten welke wij bij G&R Chroming and Restoration in het verleden hebben uitgevoerd.

Meer info

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren